19 Ekim 2014 Pazar

#n11ilegeziyorum O şimdi seyahatte


Dün uzun süre birlikte çalıştığım desiBel ajans ve n11.com marka yönetimi ekibinin davetlisi olarak, n11.com 'un GeziciYak Travel ile ortaklaşa düzenlediği "İstanbul'un Hayalet Binaları" etkinliğine katıldım.. 

Ben her ne kadar erken ayrılmak zorunda kalsam da eminim çok güzel bir program olmuştur. n11.com bu etkinliğiyle aslında hizmete açtığı n11.com seyahat kategorisini tanıttı.


Etkinlikte önce Sevgili Ömürden Sezgin söz alıp, n11.com'u anlattın, kısa sürede aldığı başarılı yoldan bahsetti. 


Ardından n11.com Tatil ve Eplence kategorisi yöneticisi, Melih Pazarlıoğlu
söz alıp, kategoriyi, ve kategorinin gitmek istediği yolu anlattı. Bahsettiği konular içinde en ilginç olan nokta, n11.com 'un bu kategoriye bakış açısıydı. Çünkü, kategori tatil ve eğlencenin sadece satış noktasında değil, başlangıcından, seyahat esnasına ve sonrasına kadar olan tüm süreçte müşterinin yanında olmak ve ona başarılı, güzel bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor. Durum böule olunca buradan alış veriş yapmamak için pek sebep de kalmıyor. =))




Sonrasında ise, GeziciYAK Travel'ın tur rehberliğinde İstanbul'un Hayalet Binaları gezisi taksim meydanından başladı. Özellikle gezi olayları esnasında ülke gündemimize gelen, Taksim Meydanı, Gezi Parkı ve burada vakti zamanında olan Taksim Kışlası diğer adıyla Taksim Topçu Kışlası'nın hikayesini dinlemek doğma büyüme İstanbullu olan ama ilk kez bir tur rehberinden İstanbul'u dineleyen bendeniz için büyük zevk ve kazanç oldu.

n11.com ekibine bu güzel davetlerinden ve ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ederim. En kısa zamanda yeniden görüşmek dileğiyle...

Saygılarımla. 

n11.com Tatil ve Eğlence Kategorisi Hakkında

Keyifli bir tatili herkes hak eder. Tüm senenin yorgunluğunu atmak isteyen tatilseverler yurtiçi ve yurtdışı tatil seçenekleri ile yaz kış tatilin keyfini çıkarabilirler.

Binlerce otel seçeneği ile hem gönlünüze hem de cebinize uygun otellerde her şey dahil, tam pansiyon, yarım pansiyon, oda kahvaltı konaklama tipleri ile yerinizi ayırtabilirsiniz.Türkiye’de Akdeniz otelleri ve ege otellerinde güneşin ve denizin keyfini çıkarabileceğiniz, çocuk dostu otellerde ailenizle beraber zaman geçirebileceğiniz, balayı otellerinde romantik bir tatil geçireceğiniz tatil seçenekleri sizi bekliyor. Ayrıca farklı bir detinasyon olarak yavru vatan Kıbrıs'da, hem eğlenceli gece hayatı hem de muhteşem denizi ile her mevsim denizin güneşin keyfini çıkarabileceğiniz bir rota. Adanın çeşitli bölgelerinde yer alan Kıbrıs Otelleri adanın sakin ama eğlenceli yapısı ile sizleri büyüleyecek.

Farklı kültürleri, farklı insanları tanımak, doğanın güzelliklerini keşfetmek ve tarihin izlerine şahitlik etmek isteyen bir gezgin iseniz, yurtdışı turları, kültür turları veya yurtdışı otelleri tam size göre. Dünyanın yüzlerce ülkesinde binlerce otel seçeneği ile kendinize uygun oteli seçebilir, yüzlerce uçak bileti seçeneğinden istediğiniz destinasyona uçak biletinizi hemen alabilirsiniz.

Sanatın ve lezzetli yemeklerin ülkesi İtalya, Venedik'te gondolları ile romantizmi, Milona'da ise moda trendleri ile alışveriş severleri bekliyor. Eğlence hayatı ile tüm dünyada ün salmış bir şehir olan Amsterdam ise, tarih kokan dar sokakları ve Amstel Nehri boyunca bisiklet ile nostaljik bir tatil yapmanız için sizi bekliyor. Aşk'ın kenti Paris ise gezilecek yerleri ile seyahat edeceklere dolu dolu bir tatil fırsatı sunuyor. Mona Lisa'ya ev sahipliği yapan Louvre Müzesi, dünyaca ünlü Eyfel Kulesi, Notre Dame Katedrali, Şanzelize Caddesi ve Disneyland Paris’te görülmeden gelinmemesi gereken yerler arasında. Prag Turları ile Prag'ın saat kulesini ve kalesini, Ukrayna turları ile Kiev ve Odessa'yı keşfedebilir, vizesiz turlar ile Uzak Doğu, Balkanlar gibi ülkeleri gezebilirsiniz. Macerayı ve extreme turları seven gezginler için ise en güzel rotalardan bir kaçı Nepal Turu, Tanzanya, Afrika Turları ve Güney Amerika. Kültür, doğa, safari ve yaban hayatının bir arada yer aldığı turlar, unutulmaz anılar ve tecrübeler edinmenizi sağlayacak.

Anadolu'nun farklı şehirlerini keşifedebileceğiniz, Akdeniz ve Ege sahillerinin muhteşem doğasının keyfini çıkarabileceğiniz kültür turları seçenekleri yaz, kış farklı alternatiflerle sizlerin keyfine keyif katacak. Tatil fırsatlarını değerlendirebileceğiniz özel bayram turları ile Türkiye'yi adım adım gezecek, bir çok medeniyete ev sahipliği yapan Anadolu topraklarını yakkından keşfedeceksiniz. 60 milyon yıl önce yanardağın lav ve küllerinden oluşan ve yıllar boyunca yağmus ve rüzgarın etkisi ile aşınarak şu an ki görünümüne dönüşen Kapadokya'daki peri bacaları, tepesinde tanrı heykellerinin bulunduğu Nemrut dağı, Klasik Osmanlı kent mimarisini yansıtan tarihî evleri ile ünlü Safranbolu evleri, Pamukkale terasları, Çanakkale'de yer alan Truva savaşlarının geçtiği Troya tarihi kenti UNESCO Dünya Mirası listesine giren en önemli zenginliklerimiz. Karadeniz Turları, Ege Turları, Akdeniz Turları, Likya, Mavi yolculuk turları ise yeşilin ve mavnin buluştuğu, Türkiyenin doğal güzelliklerini gözler önüne seren seyehat noktaları. İster günübirlik, haftasonu kaçamakları yapın, isterseniz de uzunca bir tatilin keyfini çıkarın, uygun fiyatlar ve binlerce alternatif için n11.com'u incelemeyi unutmayın.

Ayrıca dünyanın dört bir noktasındaki eğlenceli festivaller de seni bekliyor. Dünyanın en popüler müzik festivali, kültürel festivalleri, dans festivalleri, film festivali gibi festival alternatifleri ile de farklı alternatifleri deneyimleyebilirsiniz. Bilet, uçak ve konaklama dahil paket turlar veya sadece festival bileti alabilir, farklı eğlenceli bir tatil yaşayabilirsiniz.

n11.com Hakkında

Doğuş Planet, e-ticaret sektöründe faaliyet göstermek üzere, Doğuş Grubu ile Güney Kore’nin en büyük gruplarından SK Group’un ortaklığında Haziran 2012’de kuruldu. 

Doğuş Planet, SK Group’un teknoloji ve inovasyon konusundaki tecrübesini Doğuş Grubu’nun bilgi birikimi, bölgesel tecrübesi ve gücü ile birleştirmektedir. 

Bu güçlü ortaklık çerçevesinde, Doğuş Planet e-ticaret yatırımı olarak, binlerce marka ve mağazayı milyonlarca müşteriyle buluşturan açık pazar platformu alışverişin uğurlu adresi “n11.com”u açtı. 

n11.com; elektronikten tekstile, mutfak gereçlerinden Türkiye’nin nadide el sanatlarına kadar farklı ihtiyaç ve zevklere hitap eden milyonlarca ürün, alışveriş yaptıkça kazandıran yapısı ile üyelerine yeni bir alışveriş deneyimi sunuyor. n11.com, müşteriler tarafında güven ve kolaylık, mağazalar tarafında ise işbirliği ve e-ticareti geliştirme odaklı bir yaklaşım izlemektedir. 

Siz de alışverişin uğurlu dünyasına katılabilir, milyonlarca ürün ve binlerce mağazanın olduğu n11.com’da, avantaj dolu alışverişin keyfini çıkartabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder