30 Temmuz 2024 Salı

Royal Teos Thermal Resort Clinic & Spa Muhafazakar Hotel Değerlendirmemiz

Bir süredir takip ettiğimiz otellerden biri olan Royal Teos Thermal Resort Clinic & Spa 'ya bu sene Temmuz ayında gitme fırsatımız oldu. Bizim gibi muhafazakar tatil anlayışına sahip olan aileler için hizmet veren bu otelde 6 gece 7 günümüzü geçirdik, bizce güzel ve keyifli bir tatil oldu. Öncelikle belirtmem gereken ilk durum otelin konumu, bizim gibi İstanbul'da yaşayan kişiler için otele 5-6 saat gibi bir sürede ulaşmak mümkün ki bence bu çok önemli, neredeyse hiç yorulmadan otele ulaştık diyebiliriz. Sığacık, sadece İzmir'in değil bence ülkemizin en güzel yerlerinden biri, yaz sıcağında ülke kavrulurken püfür püfür esen havası sizi kendine hayran bırakıyor. Bu otele gitmişken, muhakkak Sığacık'ı da gezmelisiniz. Otel aslında çok yeni bir otel değil ben öğrencilik yıllarımdan da Euphoria olarak çok iyi hatırlıyorum. Daha sonra ilk önce el, ardından da konsept değişikliği olmuş. Ama şu an bile bu kadar reklamı yapılan, fenomen iletişimi yapılan otelde  Euphoria'dan kalan şeyleri ya da bu ismi görmek mümkün. (Bir marka iletişim uzmanı olarak bunu yazmasam olmazdı)

  • Konakladığımız oda ve otelin genel manzarası gerçekten güzeldi. 
  • Otelin havuzları ve sahili temizdi.
  • Yeme-içme alanları yeterli, yemekleri orta seviyenin üstünde iyiydi. Pide ve tatlı ustalarına özellikle teşekkür ederiz. 
  • Ana yemekhanede yemek yenilemediği durumlarda snack-bardaki yiyecekler yeterliydi. 
  • Eşim kadınlar havuz ve deniz bölümlerinin de iyi ve temiz olduğunu söyledi. 
  • Çocuk oyun alanı, sinema ve mini disco alanları bizim oğlumuz için yeterliydi. O keyif alarak vakit geçirdi.
  • Havuzlardaki kaydıraklardan çok keyif aldık. 
  • Plaj alanı bizce güzeldi, denizinden gayet keyif aldık. 
  • Otele gelenlerin çoğu yapılan fenomen iletişiminden etkilenerek beklentileri çok yüksek olarak gelen kişilerdi ama beklenti yüksek olunca hayal kırıklıkları büyük oluyor. O sebeple abartılı reklamdan çok etkilenmemek lazım. 
  • Otelin personeli ilgili ve özveriyle çalışıyor, hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz, yemekhanelerde ya da içecek alanlarında somurtan personel görmedik. Mini disco ve çocuk oyun alanlarındaki ablalara ve yemekhane kapısında karşılama yapan arkadaşlara özellikle teşekkür ederiz.
  • Bizim konakladığımız dönemde ülkemizde özellikle inançlı insanların kendilerince uyguladıkları bir boykot dönemi vardı ama otelde buna uyulmuyordu, tüm içecekler (sular bile) boykot markalarıydı ama misafirlerden gelen tepki üzerine ilgili marka değiştirildi, içecek olarak ayran yoktu o eklendi. :) 
Bu düşüncelerle bu oteli size kısa anlatmış olayım. Biz erken indirim döneminde iyi sayılabilecek bir fiyata rezervasyon yaptırdığımız için fiyat-performans olarak baktığımızda otelden memnun kaldık diyebiliriz. 


*yasal uyarı: reklam değildir, alınteri ile kazanılan para ile yapaılan tatilin kendimizce değerlendirme yazısıdır. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder